GRINTUSS-SIROP-ADULTI-POLIRESIN-180gr-ABOCA
Sirop

Grintuss Sirop Adulti Poliresin 180gr Aboca

GRINTUSS SIROP ADULTI POLIRESIN 180gr ABOCA
TVA 19%
ABOCA Grintuss poliresin adulti este un produs recomandat pentru tratarea tusei, atat uscate cat si productive, la adulti si copii de peste 12 ani. Acesta protejeaza mucoasa, calmeaza iritatia, hidrateaza si favorizeaza eliminarea mucusului.

Este un produs pe baza de miere si complexe moleculare ce desfasoara o actiune protectoare, calmanta asupra cailor respiratorii superioare. Este un produs cu ingrediente din agricultura ecologica, fara gluten, si cu un gust placut.

Actioneaza asupra tusei uscate combatand iritatia mucoasei si asupra tusei productive favorizand hidratarea si eliminarea mucusului.

Ingrediente

Miere din Agricultură Ecologică

Complex molecular din Rășini, Polizaharide și Flavonoide din Grindelia*, Pătlagină* și Helichrysum* (Poliresin®);

Titrat in polizaharide (greutate moleculară > 20.000 Dalton) ≥ 20%

Conține de asemenea: zahăr de trestie din Agricultură Ecologică; gumă arabică; aromă naturală de Mentha piperita și Eucalipt; uleiuri esențiale de Mentha piperita și Eucalipt

Mod de administrare

Se recomandă administrarea a 10 ml (2 lingurițe) de la două la patru ori pe zi, efectuand ultima administrare inainte de culcare.

Agitați inainte de utilizare. Conține linguriță de dozare.

După utilizare, inchideți bine flaconul și spălați temeinic lingurița de dozare. După deschidere, utilizați produsul in termen de trei luni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.