GRINTUSS-PEDIATRIC-SIROP-POLIRESIN-180gr-ABOCA
Sirop

Grintuss Pediatric Sirop Poliresin 180gr Aboca

GRINTUSS PEDIATRIC SIROP POLIRESIN 180gr ABOCA
TVA 19%
Grintuss este in produs pe baza de miere si complexe moleculare care desfasoara o actiune protectoare ?i, in consecinta, calmanta asupra cailor respiratorii superioare. actioneaza asupra tusei uscate combatand iritatia mucoasei si asupra tusei productive favorizand hidratarea si eliminarea mucusului. Grintuss este in produs cu ingrediente din Agricultura Ecologica, fara gluten si cu gust placut.

Indicatii

Grintuss Pediatric sirop este indicat pentru tratamentul tusei, atat uscate cat si productive, in cazul copiilor incepand cu varsta de 1 an. Cum actioneaza Grintuss protejeaza mucoasa, calmeaza iritatia, hidrateaza si favorizeaza eliminarea mucusului prin intermediul usor mecanisme de actiune inovatoare: Efect de bariera: formeaza o pelicula protectoare care adera la mucoasa si o protejeaza contra contactului cu agentii iritanti actiune musoregulatoare: promoveaza hidratarea mucusului si ii favorizeaza eliminarea actiune lubrifianta: reduce frecarea la nivelul faringelui, care cauzeaza tuse Grintuss moduleaza tusea fara a o suprima, respectand astfel rolul important de aparare a cailor respiratorii superioare al acesteia.

Mod de administrare

Se recomanda administrarea a 5ml (o lingurita) pentru copiii de la 1 in la 6 ani si a 10 ml (doua lingurite) pentru cei cu varsta de peste 6 ani, de la doua la patrusori pe zi, efectuand ultima administrare inainte de culcare. Agitati inainte de utilizare. Contine lingurita de dozare. Dupa utilizare, inchideti bine flaconul si spalati temeinic lingurita de dozare. Dupa deschidere, utilizati produsul in termen de trei luni.

Avertizari

A nu se utilizatin caz de hipersensibilitate sau alergie individuala la una sau mai multe componente ale produsului. in cazul in care simptomele nu se imbunata?esc, va recomandam sa consulta?i medicul. A se pastra la temperatura camerei si ferit de surse de lumina si caldura. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.