glucosamine sulphate 1000mg 60cps solgar
Fără categorie

Glucosamine Sulfate 1000mg Tabs 60cps Solgar

GLUCOSAMINE SULFATE 1000mg Tabs 60cps SOLGAR
TVA 9%

Articulațiile sunt formate din mai multe componente, inclusiv mușchii, tendoanele, ligamentele și cartilajele care trebuie menținute hrănite și sănătoase. Articulațiile sănătoase și cartilajul sunt ceea ce ne ajută să ne mișcăm mai ușor. Solgar ® Glucosamine Sulphate 1000 mg oferă materialele cheie pentru suportul cartilajelor sub formă de sulfat de glucozamină.

Cartilajul, care se găsește la capătul oaselor, este un material de susținere flexibil și puternic, care este capabil să reziste la sarcini grele de compresie, de multe ori propria greutate corporală. Glucozamina este prezentă în mod natural în oase și cartilaj și este considerată un element de construcție pentru articulații și cartilaj.

Mod de administrare

Solgar ® Glucosamină Sulfat 1000 mg vine în doză de 1-2 comprimate pe zi, oferindu-vă un nivel ridicat al acestei componente esențiale a articulațiilor și cartilajului.

Toate produsele Solgar ® se conformează industriei noastre „Gold Standard” recunoscute pentru excelență. Fabricat folosind ingrediente naturale și inovatoare din 1947, Solgar ® este suplimentul dvs. perfect pentru o sănătate bună – 98% dintre consumatorii Solgar ® recomandă marca

Ingrediente

Glucosamine Sulphate, Potassium Chloride (from crustaceans) Providing: Glucosamine Sulphate, Bulking Agents: (microcrystalline cellulose, hydroxypropyl cellulose), Anti-caking Agents: (vegetable stearic acid, silicon dioxide, vegetable magnesium stearate), Cellulose Gum, Glazing Agents: (hydroxypropylmethyl cellulose, vegetable glycerin (from palm kernel oil and coconut oil)).

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.