GENACOL-90cps-DARMAPLANT
Fără categorie

Genacol 90cps Darmaplant

GENACOL 90cps DARMAPLANT
TVA 9%
Sursa de colagen pentru articulatii. Genacol este un supliment alimentar pe baza de colagen hidrolizat de origine bovina care, alaturi de Vitamina C, protejeaza impotriva degradarii cartilajelor si mentine flexibilitatea articulatiilor reducand durerea si rigiditatea.
Beneficii: Elimina durerile articulare, durerile de spate, durerile de genunchi Reduce simptomele artrozei, artritei, osteoartritei, afectiunilor reumatice, osteoporozei Regenereaza si intretine cartilajele si oasele Creste tonusul muscular Imbunatateste calitatea somnului Mentine elasticitatatea si fermitatea pielii Creste mobilitatea si flexibilitatea articulara Genacol este singurul supliment natural capabil sa stimuleze sinteza principalelor 5 tipuri de colagen din corp si astfel ajuta la mentinerea in forma maxima a oaselor, articulatiilor cat si a intregului organism.
Compozitie, fiecare doza (3 capsule) contine:  Colagen bovin hidrolizat (vezi detalii) : 1200 mg  Vitamina C (vezi detalii) : 30 mg Ingrediente non-medicamentoase: Gelatina, stearat de magneziu vegetal
Prezentare: flacon cu 90 capsule.

Mod de administrare

3 capsule seara, inainte de culcare, timp de 3 pana la 6 luni, apoi se poate continua cu o doza de intretinere de 1-2 capsule seara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.