Fără categorie

Gel Masaj Cu Venin De Vipera 50ml Mb Way

GEL MASAJ CU VENIN DE VIPERA 50ml MB WAY
TVA 19%

Se recomandă a fi folosită în caz de:
– nevralgii (durere localizată pe traiectul unui nerv)
– dureri reumatice și artralgii (dureri articulare)
– mialgii (dureri musculare)
– dureri post-traumatice.
Gelul are o textură mai densă și aplicată pe zonele dureroase prin masaj prelungit până la absorbție, calmează, reduce inflamațiile și durerile având efect de încălzire locală.

Plantele completează unele deficiențe metabolice și cresc beneficiul ingredientului principal, veninul de Viperă ammodytes, iar veninul conține o enzimă care are proprietatea de a difuza rapid în țesuturi și amplifică proprietățile curative ale plantelor.

Salvia activează circulația periferică, Salcia reduce procesul inflamator, Echinacea stimulează imunitatea la nivel local și general.

Mod de utilizare: Gelul se aplică în strat subțire pe locul afectat de 1-2 ori pe zi (5g cremă) și se masează ușor până la absorbția în piele.

Ingrediente: vaselinum album, cetyl alcohol, cera flava, methyl salicylas, mentholum, venin de Viperă ammodytes, Salix alba*, Salvia officinalis*, Echinacea angustifolia*, aqua.
*Ingrediente provenite din agricultura biologică.

Produsul nu conține parabeni, aluminiu sau fenoxietanol, este testat dermatologic, notificat UE și în conformitate cu normele pentru produse Bio.

Veninul viperei cu corn (Vipera ammodytes ammodytes) este cunoscut încă din timpuri străvechi, de pe vremea dacilor, pentru efectul curativ pe care îl deține.
Veninul de viperă este un eficient antireumatic, antiartritic, un puternic analgezic, iar în combinație cu diverse plante își sporește efectele.
Este un puternic imunostimulator și prezintă efecte în tratarea reumatismului și artritei.
Experimentele au arătat că unguentele cu venin de viperă, aplicate pe zonele afectate de artrită, dau rezultate foarte bune, ducând la scăderea considerabilă a durerii resimțite de pacienți și contribuie la creșterea flexibilității articulațiilor.
Veninul de vipera din Crema și Gelul pentru masaj terapeutic este 100% natural.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.