FITONASAL-2ACT-SPRAY-15ml-ABOCA
Fără categorie

Fitonasal 2act Spray 15ml Aboca

FITONASAL 2ACT SPRAY 15ml ABOCA
TVA 19%

Indicații

Fitonasal 2Act este indicat in cazuri de congestie si iritatie a mucoasei nazale, precum si in sindroamele gripale, raceli, rinite alergice si sinuzite, atat acute, cat si cronice.

Este un produs indicat pentru adulti si copii incepand de la varsta de 3 ani. Adecvat pentru o utilizare frecventa si pentru perioade indelungate. Poate fi, de asemenea, utilizat in timpul sarcinii si alaptarii.

Fitonasal 2Act actioneaza prin ActiFilm, un complex vegetal de taninuri, ratini, polizaharide si flavonoide care interactioneaza cu mucoasa nazala prin diverse mecanisme:

formarea unei pelicule mucoadezive cu rol de bariera, care protejeaza mucoasa de contactul cu agentii externi(virusuri, bacterii, fum, smog, polen, praf, etc.).

actiune fluidifianta a mucusului, care favorizeaza expectorarea.

Proprietatile racoritoare ale uleiurilor esentiale completeaza actiunea Fitonasal 2Act si dau o senzatie placuta de prospetime. Respectarea fiziologiei mucoasei nazale este, de asemenea, garantata de caracterul izotonic al formulei.

Mod de administrare

Aplicati 1 sau 2 pufuri in fiecare nara si suflati nasul utor, apoi repetati aplicarea. Pentru a favoriza distribuirea omogena a produsului, masati utor nasul din exterior, cu miscari longitudinale de jos in sus .

Recomandam aplicarea Fitonasal 2Act de mai multe ori in timpul zilei, chiar la distante mici si repetarea pulverizarii inainte de culcare, chiar folosindu-l in asociere cu plasturii nazali.La prima utilizare, pentru a elimina aerul din pulverizator, apasati de mai multe ori in aer.

Agitati flaconul inainte de utilizare.

Va recomandam sa utilizati produsul in termen de 2 luni de la deschidere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.