ESTER-C-1000mg--30cpr-SOLGAR
Fără categorie

Ester-c 1000mg 30cpr Solgar

ESTER-C 1000mg 30cpr SOLGAR
TVA 9%

Indicații

Vitamina C este o vitamină antioxidantă esențială sănătății organismului, fiind în special importantă pentru menținerea sănătății pielii.Funcția sa primară este aceea de a contribui la sintetizarea colagenului, o proteină necesară pentru formarea pielii, ligamentelor, oaselor și dinților, cât și pentru întărirea pereților vaselor de sânge. În plus, vitamina C joacă un rol important în absorbția fierului, care este necesar pentru formarea celulelor roșii.De asemenea, are un rol în utilizarea fierului și acidului folic, una dintre vitaminele complexului B. Este bine-cunoscut faptul că Vitamina C se distruge prin procesarea alimentelor în mai mare măsură decât orice altă substanță nutritivă. Este de asemenea de notorietate faptul că organismul nu depozitează vitamina C, având tendința de a excreta cantități excesive. Ester-C ® reprezintă o formă inovativă de vitamina C, care include de asemenea și metaboliții vitaminei C. Acești metaboliți ajută vitamina C să pătrundă în sistemul circulator mai repede, în cantități mai mari și cu pierderi mai mici.În plus, metaboliții Ester-C ® ajută vitamina să penetreze celulele albe mai eficient. Celulele albe, după cum este bine-cunoscut, necesită niveluri ridicate de vitamina C în procesul lor metabolic.Astfel, Ester-C ® susține rolul crucial al celulelor albe în sistemul imunitar. Ester-C ® se absoarbe de aproximativ patru ori mai mult, se activează de două ori mai repede și rămâne în sânge de două ori mai mult timp decât vitamina C normală.Produsul poate fi consumat de vegetarieni

Mod de administrare

A se administra ca supliment alimentar pentru adulți, între una (1) și trei (3) capsule vegetale pe zi, preferabil în timpul mesei.

Ingrediente

Vitamina C (sub formă de Ester-C®, ascorbat de calciu) 500mgComplex de bioflavonoide din citrice 25 mgPudră de măceșe (Rosa canina) 10mgExtract din pudră de fructe Acerola (Malpighia glabra) (4:1) 10mgRutină 5mg*Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.