Stem-Glicemo dvr
Fără categorie

Dvr-stem Glicemo 60cps Dvr Pharm

DVR-STEM GLICEMO 60cps DVR PHARM
TVA 9%

vegis.ro

Descriere

Conține extract de castravete amar tibetan (Momordică caranthia) și Gymema (Gymnema sylvestris), care stimulează activitatea normală a pancreasului și stabilizează glicemia. Aceasta, în timp ce frunzele de măslin și de anghinare scad puternic glicemia, dar și colesterolul și trigliceridele. Prin conținutul său de lăptisor de matcă, cu efect de stimularea a celulelor stem adulte, ajută la menținerea și refacerea unor țesuturi afectate de boala diabetică.

Are rol benefic în:

  •      diabet de tip 2 (adult) non-insulinotratat
  •      diabet de tip 2 (adult) insulinotratat
  •      diabet de tip 1 (juvenil) – are rol adjuvant

Compoziție: Momordică/Castravete amar (Momordică charantia), fructe, extract hidroalcoolic uscat (maltodextrina):100mg; capsulă tare de gelatină; Lăptisor de matcă liofilizat: 80mg; Ginseng-siberian (Eleuterococcus senticosus), radacină, pulbere: 60mg; Anghinare (Cynara scolymus), frunze, extract hidroalcoolic uscat cu min. 2,5% derivați de acid cafeic: 45mg; Gymnema (Gymnema silvestris), fructe, extract apos uscat 4:1 (maltodextrina din grâu) cu min. 25% acid gimnemic: 35mg Păpădie (Taraxacum officinale), frunze, pulbere: 30mg; Armurariu (Silybum marianum), fructe, extract hidralcoolic uscat 40-50:1(maltodextrina) standardizat la  80% silimarină: 25mg; Măslin (Olea europaea), frunze, extract hidroalcoolic uscat cu min. 18% oleuropeină: 25mg.

Mod de administrare: Se iau 2-4 capsule pe zi. În primele 3 zile se ia câte o singură capsulă pe zi, doză crescând, apoi gradat, astfel încât organismul să aibă timp să se acomodeze cu administrarea produsului.

Acțiuni:

  •      contribuie la menținerea metabolismului celular normal și a sănătătii celulelor
  •      contribuie la buna funcționare a pancreasului; contribuie la menținerea nivelului normal al glicemiei, colesterolului și trigliceridelor
  •      contribuie la menținerea unei receptivităti normale a organismului la insulină; contribuie la buna funcționare și la menținerea structurii normale a ficatului.

Precauții și contraindicații: Produsul contribuie la scăderea glicemiei, astfel că persoanele care iau medicație antidiabetică vor lua produsul sub supravegherea medicului specialist pentru ajustarea medicației. Contraindicat persoanelor alergice la produsele apicole sau la oricare dintre celelalte ingrediente.

Prezentare: Flacon cu 60 capsule

 

Produs notificat de Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare-IBA, Serviciul Național pentru Plante Medicinale și Produse ale Stupului. Notificare nr. AA 7523/17.04.2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *