CREMA-REGENERANTA-DE-NOAPTE-45ml-VIVA-NATURA
Creme

Crema Regeneranta De Noapte 45ml Viva Natura

CREMA REGENERANTA DE NOAPTE 45ml VIVA NATURA
TVA 19%
VIVANATURA CREMĂ NATURALĂ REGENERANTĂ DE NOAPTE CU AVOCADO ȘI RESVERATROL, 45 ml
Hidratează și hrănește tenul
Strălucește în fiecare dimineață!
Recomandată pentru tenul matur normal, sensibil sau uscat. Crema are un efect excepţional de regenerare peste noapte, când tenul manifestă un repaus şi au loc procese de detoxifiere şi revitalizare. Se aplică după demachiere.
98.6% ingrediente naturale și de origine naturală
Făcut cu drag în România!

Ingrediente active:
Crema are un efect excepţional de regenerare peste noapte, când tenul manifestă un repaus şi au loc procese de detoxifiere şi revitalizare. Se aplică după demachiere.
Resveratrolul natural extras din Poligonum Multiflorum este un polifenol cu rol antioxidant puternic ce acţionează în straturile profunde ale pielii, iluminează tenul şi are efect anti-aging.
Uleiul de avocado este recomandat pentru toate tipurile de ten, dar repară mai ales pielea uscată, deshidratată, sensibilă şi matură.
Uleiul de soia, bogat în lecitină, sterolină şi vitamina E conferă tenului o foarte bună capacitate de retenţie a apei şi de asimilare a elementelor nutritive.
Uleiul de germeni de grâu contribuie la regenerarea ţesuturilor dermice.
Crema este recomandată pentru tenul matur, normal, sensibil sau uscat.

Recomandări :
Deoarece este un produs natural, în rare cazuri pot exista alergii la diferite componente din cremă. Pentru siguranță, recomandăm să verificați lista de ingrediente și să testați crema pe o mică porțiune de piele. Se recomandă a se păstra la loc uscat și răcoros (5 – 250 C); a se evita expunerea directă a produsului la razele solare. Testat dermatologic. A se consuma de preferință înainte de data inscripționată pe produs (lot – lună – an) și maxim 6 luni de la deschidere. Referință CPNP cu numărul 2918723 din 13-03-2019.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.