CREMA-CU-VENIN-DE-ALBINE---MELITIN-75ml-AGHORAS
Creme

Crema Cu Venin De Albine – Melitin 75ml Aghoras

CREMA CU VENIN DE ALBINE – MELITIN 75ml AGHORAS
TVA 19%

Ingrediente

Aqua, Aurum Metallicum, Argentum Metallicum, Aloe Vera Gel, Cannabis Sativa Seed Oil, Triticum Vulgare Germ Oil, Cetyl Alcohol, Glyceryl monostearate, Bee Venom, Essential Oils, Tocopheryl Acetate (vitamin E), Phenoxyethanol, Cetearyl Alcohol and Sodium Cetearyl Sulphate (ECOCERT certified).

Mod de administrare

Se va pastra in ambalajul original, intr-un loc uscat si racoros, ferit de lumina directa a soarelui. A nu se lasa la indemana copiilor sub 3 ani.

Indicații

Destinatia principala a acestei creme este pentru persoanele cu probleme articulare, de tipul artritei sau reumatismului. Desigur, ea se poate utiliza si in scop cosmetic. Datorita continutului mare de venin de albine (0,05%), aceasta crema se va utiliza cu atentie in zona fetei, testand mai intai daca nu produce inrosirea zonei. Cremele cu venin de albine sunt folosite in tratamentele cosmetice, chiar si la concentratii semnificativ mai mici decat cea din crema Melitin. Ca atare, daca se doreste utilizarea acestei creme ca o crema tonica sau antirid, se va avea grija sa se utilizeze in cantitati foarte reduse, eventual in amestec cu uleiuri sau cu alte creme, testand cu atentie raspunsul pielii la aplicarea ei.ContraindicatiiFolosirea acestui produs nu este indicata persoanelor alergice la una din componente.

Caracteristici

Tip produsCreme
Cantitate75 g
Afectiuniriduri , artrita , reumatism
EticheteProdus romanesc

Recomandări

artrita riduri reumatism

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.