CREMA-CU-GALBENELE-95g-BIO-NERA-PLANT
Creme

Crema Cu Galbenele 95g Bio Nera Plant

CREMA CU GALBENELE 95g BIO NERA PLANT
TVA 19%
Produs natural cu extracte de plante, uleiuri vegetale, miere şi ceară. Acțiunea, culoarea și parfumul produsului se datorează în întregime ingredientelor naturale.

Cum acţionează?

Protector cutanat Regenerator Antiseptic pentru țesuturi Tonic și trofic Cicatrizant

Pentru ce se recomandă?

Piele descuamată, pătată Protecție solară Arsuri Varice Degerături Furuncule Noduli Alte infecții și leziuni ale pielii Ten matur, ofilit

Cum se utilizează produsul?

Se aplică local, de 2-3 ori pe zi, în strat subţire, şi se masează uşor. Mod de prezentare: Recipient de sticlă violet, a 95g

Ce ingrediente conține?

ulei de ­floarea soarelui, extracte uleioase de Gălbenele (Calendula officinalis) – 20.38% și Sânziene (Galium verum) – 20.38%, ceară de albine, ulei extravirgin de măsline, extracte hidroetanolice de Gălbenele (Calendula officinalis) – 1.82% și Sânziene (Galium verum) – 1.82%, miere de albine, ulei esențial de Lavandă, linalool.

Ce proprietăți are fiecare ingredient?

Gălbenelele au un rol deosebit în menținerea tinereții și frumuseții tenului. Ajută tenurile iritate, uscate și ofilite. Reduc ridurile și estompează petele maronii. Gălbenelele sunt de mare ajutor şi în tratarea alergiilor, eczemelor, acneei, urticariei. Regenerează pielea afectată de arsuri şi degerături. Accelerează cicatrizarea rănilor. Sunt adjuvant în furunculoză, negi, scabie, dermatită seboreică. Sunt recunoscute pentru efectul lor în următoarele afecțiuni: ganglioni măriți, hemoroizi externi, ulcere varicoase, flebite, călcâie crăpate, vânătăi, ulcerații pe sân (maligne sau benigne) și răni produse de cancerul pielii, infecții fungice în zona genitală și perianală. Sânzienele ameliorează inflamațiile și cicatricele în afecţiuni cutanate (răni, ulceraţii, furuncule, pecingine, erizipel, eczeme, scabie, acnee, psoriazis), precum și în boli dermatice canceroase (plăgi maligne pe limbă, laringe și piele). Calmează durerile reumatice. În cosmetică, sânzienele sunt indicate în menținerea elasticității pielii și estomparea ridurilor fine. Uleiul de floarea soarelui conține vitaminele A și D, calciu și fier. Este apreciat pentru proprietățile sale emoliente. Ajută la vindecarea rănilor proaspete și a arsurilor ușoare. Ceara de albine este folosită în prepararea unguentelor, deoarece conferă acestora consistenţă şi stabilitate. Este cunoscută pentru acţiunea ei de restructurare şi elasticizare a pielii, pe care o calmează şi o ajută să reţină umezeala. Uleiul de măsline are proprietatea de a catifela pielea. Datorită conținutului ridicat de acid linoleic, un compus care nu este produs de organism, uleiul de măsline hidratează pielea. Mierea de albine conține glucoză, fructoză, minerale – magneziu, potasiu, calciu, sodiu, clor, sulf, fier, cupru, zinc, vitaminele B1, B2, B3 şi B5. În cosmetică, mierea se recomandă şi pentru îngrijirea pielii uscate, iritate. Reduce ridurile fine şi împrospătează tenul. Are acţiune antiseptică, emolientă şi cicatrizantă. Este adjuvant în tratarea coșurilor, a punctelor negre, a decolorărilor pielii. Hidratează pielea în profunzime și are efect antiîmbătrânire. Proprietățile antiinflamatorii ale mierii o recomandă în caz de iritații, înţepături de insecte sau alte inflamații ale pielii. Uleiul volatil de lavandă calmează, cicatrizează, are efect antiinflamator. Are, de asemenea, proprietăţi antifungice, antiseptice şi regenerative, ajutând la relaxarea pielii. Vitamina E conținută conferă elasticitate pielii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.