CREMA-CU-EXTRACT-DE-MELC--100ml-GENMAR
Creme

Crema Cu Extract De Melc 100ml Genmar

CREMA CU EXTRACT DE MELC 100ml GENMAR
TVA 19%
Crema cu extract din melc HERBAGEN conține Poly Helixan un puternic ingredient natural și ecologic, obținut din secreția melcului de grădină Helix Aspersa.

Compus din: alantoină, proteine, vitaminele A, C, E, acid glicolic, alfahidroxiacizi, mucopolizaharide, enzime proteolitice, colagen, elastină, s-a dovedit miraculos pentru îngrijirea epidermei umane.

Formula cremei cuprinde Poly Helixan, Ulei jojoba și alte substanțe valoroase, totalizând 95% ingrediente de origine naturală.

Destinată îngrijirii tenului normal și mixt, ce prezintă: riduri fine, pete, iritații, porțiuni încărcate și grase pe linia mediană a feței alternând cu altele uscate pe obraji sau în jurul ochilor.

Aplicată zilnic, contribuie la:

îndepărtarea celulelor moarte (peeling natural) promovând aerisirea și regenerarea celulară
eliminarea zonelor grase sau încărcate
estomparea petelor și creșterea luminozității pielii
calmarea și repararea tegumentelor iritate după: bărbierit, băi de soare fără protecție, epilare, acționând ca antioxidant, regenerator și hidratant
diminuarea ridurilor de pe față și decolteu, prin activarea secreției de colagen și elastină
prevenirea infecțiilor și calmarea inflamațiilor pielii
regenerarea țesuturilor deformate ce pot apărea sub formă de vergeturi sau celulită

Mod de utilizare

se îndepărtează impuritățile folosind Laptele demachiant cu extract din melc Herbagen și apoi se clătește tenul cu apa caldă. Crema se aplică de două ori pe zi pe tenul curat, prin masare ușoară. Se observă o îmbunătățire a aspectului pielii după prima săptămână de utilizare, prin creșterea luminozității, fineței și estomparea imperfecțiunilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.