CREMA-CU-AMIGDALINA---MIGDALIN-75ml-AGHORAS
Creme

Crema Cu Amigdalina – Migdalin 75ml Aghoras

CREMA CU AMIGDALINA – MIGDALIN 75ml AGHORAS
TVA 19%

Ingrediente

Aqua, Aurum Metallicum, Argentum Metallicum, Aloe Vera Gel, Cannabis Sativa Seed Oil, Triticum Vulgare Germ Oil, Cetyl Alcohol, Glyceryl monostearate, Prunus Armeniaca Extract (3%), Essential Oils, Tocopheryl Acetate (vitamin E), Phenoxyethanol, Cetearyl Alcohol and Sodium Cetearyl Sulphate (ECOCERT certified).

Mod de administrare

Se va pastra in ambalajul original, intr-un loc uscat si racoros, ferit de lumina directa a soarelui. A nu se lasa la indemana copiilor sub 3 ani.

Indicații

Aceasta crema are la baza compozitia cremei Sativa, avand adaugata amigdalina. Amigdalina, sau vitamina B17 (desi ea nu este propriu-zis o vitamina), este recunoscuta ca un agent anticanceros excelent, natural (extras din samburi de caise). Ea produce moartea celuleror canceroase si nu are niciun efect negativ asupra celulelor normale. Utilizarea sa pe cale interna implica o serie de probleme, deoarece este descompusa in tractul digestiv in acid cianhidric si glucoza (de catre o serie de enzime care se gasesc in special in tractul digestiv) si doar utilizarea pe cale injectabila este sigura (mai ales in cantitati mari). Cu toate acestea, aplicarea externa nu ridica probleme. Efectele vitaminei B17 sunt foarte numeroase, iar cele antiinflamatoare sunt deja bine cunoscute, pe langa cele antitumorale. Mineralele coloidale, ca factori de transport (aurul), antioxidanti (aurul), apoptotici (argintul), completeaza actiunea amigdalinei. Se poate folosi cu succes inclusiv ca factor de protectie dupa expunerea la medii foarte toxicie sau cu radiatii (inclusiv expunere la soare, dar nu ca o crema protectoare pentru expunerea la soare), sau pentru tratarea zonelor pielii in care au aparut formatiuni nedorite.ContraindicatiiFolosirea acestui produs nu este indicata persoanelor alergice la una din componente.

Caracteristici

Tip produsCreme
Cantitate75 ml
Afectiunitumori , cancer
EticheteProdus romanesc

Recomandări

cancer tumori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.