CREMA-ANTICELULITICA-CRYO-EFECT-PRIN-HIPOTERMIE-200g-GENMAR
Creme

Crema Anticelulitica Cryo-efect Prin Hipotermie 200g Genmar

CREMA ANTICELULITICA CRYO-EFECT PRIN HIPOTERMIE 200g GENMAR
TVA 19%
Crema anticelulită CRYO cu efect intens anticelulită prin hipotermie, ce stimulează lipoliza adipocitelor și microcirculația sanguină.

vegis.ro

Tonifică țesuturile prin compactare la rece, acțiune ce contribuie la reducerea dimensiunilor în zona tratată. Recomandată persoanelor cu grosimea stratului adipos între piele și mușchi mai mare și dacă zona este extinsă.

Crește fermitatea pielii, intensifică drenajul limfatic, ameliorează problemele vasculare, circulația periferică, relaxează picioarele, acționând asupra edemelor.

Prin efectul puternic de răcire, care durează cca 10-15 minute, este indicată persoanelor cu capilare fragile, varice, picioare obosite.

Precauții

evitați contactul cu ochii sau cu mucoasele și folosirea în perioada de sarcină.

Spălați bine mâinile cu apă și săpun, după utilizare.

Ingrediente

Cafeisilane – ce stimulează lipoliza adipocitelor și microcirculația vaselor de sânge
Algele marine fucus și laminaria, ce normalizează metabolismul la nivel celular prin conținutul de iod, stimulează microcirculația, eliminarea lichidului din țesuturi și a toxinelor din celule, cresc tonusul muscular
Extractele de iederă și castan, refac suplețea pielii, redau tonusul țesuturilor, elimină excesul de apa
Uleiul esențial de scorțișoară, acționează ca antiinflamator și activator al circulației sângelui la nivelul pielii
Mentolul cu efect puternic de răcire , ajută la compactarea grăsimii din țesutul adipos
Prin răcirea locală indusă la nivel celular, organismul tinde să-și egalizeze temperatura , astfel că prin generarea căldurii locale se produce lipoliza nodulilor.

Mod de aplicare

se aplică zilnic pe zonele afectate de celulită prin masare ascendentă de la glezne spre coapse. Efectul de răcire instant dispare în 10-15 minute.

Cantitate: cutie, 200 grame.

Foarte importantă este asocierea cu o hidratare intensă care ajută la drenarea grăsimii dislocate, mișcare și o alimentație sănătoasă, pe bază de fructe și legume, fără alimente rafinate, dulciuri, băuturi carbogazoase, alcool.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.