cordyceps_60
Fără categorie

Cordyceps 10/30/1 60cps Herbagetica

CORDYCEPS 10/30/1 60cps HERBAGETICA
TVA 9%

Compoziție per 1 capsulă:

Extract 25:1 Ciuperca-Tibetană (Cordyceps Sinensis)
standardizat garantat cu minim 10% acid cordicepic      
     204 mg
Extract 12:1 Ciuperca-Tibetană (Cordyceps Sinensis)
standardizat garantat cu minim 30% polizaharide și cu minim 1% adenozină
     200 mg

 

Administrare:         1-2 capsule        pe zi

 

Ciuperca Tibetană (Cordyceps Sinensis) este cunoscută și utilizată în medicina tradițională chineză pentru proprietățile sale terapeutice, de mii de ani. Miceliul Ciupercii Tibetane este bogat în nutrienți și componenți biologici activi, precum: acid cordicepic, acid glutamic, manitol, proteine, aminoacizi, polizaharide, magneziu și calciu. Aceste substanțe fac din Ciuperca Tibetană un mijloc extraordinar de redare a sănătății și de creștere a vitalității organismului.

Cordyceps 10/30/1 Ciuperca Tibetană este o formulă care conține două extracte: 

1. Extract 25:1 standardizat, garantat cu – 10% acid cordicepic – 204 mg

2. Extract standardizat 12:1, garantat în 30% polizaharide și 1% adenozină – 200 mg

Aceste extracte standardizate garantează calitatea și efectele terapeutice superioare ale Ciupercii Tibetane.

Acidul cordicepic elimină radicalii liberi și întârzie îmbătrânirea celulelor. Acidul cordicepic are un puternic rol diuretic, de creștere a tensiunii osmotice a plasmei, efect anti-trombotic și vasodilatator, facilitând diminuarea presiunii intracraniene.

Polizaharidele reprezintă un tip complex de carbohidrați. Acestea conțin (1>3) (1>6) Beta-D-Glucani, principalele substanțe active din Ciuperca Tibetană răspunzătoare pentru efectul adaptogen și de echilibrare a sistemului imunitar, unii dintre cei mai puternici vindecători naturali. Beta-glucanii sunt cunoscuți drept Reglatori naturali ai Răspunsului Biologic (BRM), datorită rolului de a activa mecanismele naturale de apărare ale organismului atunci când este necesar.

Adenozina este un nucleozid cu rol cheie în multe dintre acțiunile terapeutice ale Ciupercii Tibetane. Această substanță este răspunzătoare de efectele benefice asupra circulației coronariene și cerebrale, prevenirea aritmiilor cardiace și funcționarea optimă a sistemului nervos.

Produs Notificat de Serviciul Național pentru Plante Medicinale, Aromatice și Produse ale Stupului, Notificare nr 10699/25.11.2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.