CORAL-D-90cps-VITA-CARE
Fără categorie

Coral D 90cps Vita Care

CORAL D 90cps VITA CARE
TVA 9%
Beneficii : este foarte usor asimilat de organism completand in mod firesc necesarul zilnic de minerale se recomanda persoanelor cu nevoi crescute de calciu, minerale si vitamina D: femei dupa nastere, femei la menopauza, persoane cu deficit cronic de calciu si magneziu, persoane varstnice pentru mentinerea integritatii oaselor si buna functionare a muschilor recomandat ca supliment esential de calciu in dieta persoanelor cu osteoporoza, osteomalacie, spasmofilie, tetanie, hipoparatiroidism, diferite boli nutritionale.

Actiune : CORAL D reprezinta o sursa naturala de calciu din corali si minerale asociate, imbogatita cu magneziu si vitamina D. Aceasta combinatie unica poate si utila tuturor acelora care doresc sa aiba un sistem osteoarticular puternic si sanatos.

Indicații

: Calciul este un element prezent din abundenta in corpul uman, unde este indispensabil pentru mentinerea sanatatii sistemului osos, a dintilor, contribuie la functionarea normala a enzimelor digestive, la coagularea normala a sangelui. El intervine in functionarea normala a sistemului muscular si contribuie la metabolismul energetic normal.
Calciul joaca, de asemenea, un rol in procesul de diviziune si de diferen?iere celulara si contribuie la o neurotransmisie normala.
Magneziul contribuie la reducerea oboselii si extenuarii, la functionarea normala a sistemului nervos si a sistemului muscular. Are un rol important in mentinerea sanatatii psihice, a dintilor si a sistemului osos.
Magneziul contribuie la sinteza normala a proteinelor, la procesul de diviziune celulara si intervine in echilibrul electrolitic si metabolismul energetic celular.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.