COENZIMA-Q10-100mg-30cps-(blister)-REMEDIA
Fără categorie

Coenzima Q10 100mg 30cps (blister) Remedia

COENZIMA Q10 100mg 30cps (blister) REMEDIA
TVA 9%
Ingrediente / capsula gelatinoasa tare:
Coenzima Q10 (extract hidroalcoolic uscat 1000:1 din frunze de Tutun (Nicotiana tabacum) – 100 mg 

Mod de utilizare:
1 capsula de 2 ori pe zi, in timpul mesei sau dupa masa, luata cu o cantitate suficienta de apa. 

Informaţii despre produs: Coenzima Q10 este o substanţă naturală produsă în organism şi se găseşte mai ales în ţesuturile mari consumatoare de energie, cum ar fi inima, ficatul, muşchii. Coenzima Q 10 este esenţială pentru organismul uman. Înaintarea în vârstă şi alimentaţia deficitară determină scăderea nivelului de Coenzimă Q10 în organism, cu repercusiuni grave asupra funcţionării acestuia. De aceea, pentru păstrarea nivelului optim de Coenzimă Q10 este necesară administrarea suplimentelor alimentare, care stimulează producţia endogenă şi completează necesarul de Coenzimă Q10 al organismului. Coenzima Q10 are o structură asemănătoare vitaminelor.
Este un antioxidant mai puternic decât vitamina E şi participă activ în sistemul energetic şi respirator al fiecărei celule, contribuind la rezistenţa organismului în ansamblu. Coenzima Q10 creşte nivelul oxigenului celular, protejează ADN-ul şi arterele, prin asigurarea menţinerii presiunii arteriale normale, determină creşterea semnificativă a Imunoglobulinei G/IgG, principalul anticorp din sânge şi, în consecinţă, contribuie la susţinerea sistemului imunitar.
Prin plusul de energie celulară, se intensifică arderile celulare şi ajută la scăderea greutăţii corporale. Coenzima Q10 favorizează solubilizarea colesterolului, împiedicând astfel formarea calculilor biliari. Participă la sinteza hemoglobinei şi a eritrocitelor şi are rol dermoprotector, determinând întârzierea apariţiei ridurilor, uscarea şi descuamarea pielii. Coenzima Q10 creş- te performanţele sportive şi îmbunătăţeşte capacitatea de efort. Atenţionări: A se citi indicaţiile înainte de utilizare.
Suplimentul alimentar este destinat exclusiv adulţilor. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos. În cazul unor afecţiuni cronice sau al urmării unui tratament medicamentos, sfatul medicului este absolut necesar înaintea administrării acestui produs. Produsul nu conţine ingrediente cu potenţial alergenic. Administrarea în timpul sarcinii sau alăptării se face numai la recomandarea medicului.

A nu se utiliza după data de expirare înscriă pe ambalaj.

A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor. A se păstra la temperaturi sub 25°C, în ambalajul original, ferit de umiditate şi lumină. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.