CHITOSAN-750mg-60cps-SECOM
Fără categorie

Chitosan 750mg 60cps Secom

CHITOSAN 750mg 60cps SECOM
TVA 9%

Avantaje

contine extract de Chitosan, din crustacee, 750mg/capsula, obtinut prin procesul de deacetilare enzimatica (nu chimica)
sub forma de capsule vegetale, ce pot fi administrate si in dietele vegetariene/vegane

Chitosanul este obtinut prin deacetilare din chitina extrasa din crustacee. Prin acest proces se obtin molecule de chitosan cu polaritate pozitiva, ce prezinta grad inalt de legare a grasimilor (93%)
, datorita gradului de deacetilare a chitinei (gradul de deacetilare defineste capacitatea de legare a grasimilor)
. Datorita acestei polaritati pozitive, chitosanul are capacitatea de a atrage si lega acizii biliari si particulele de grasime cu polaritate negativa si de a le elimina prin fecale (sustine reducerea reabsorbtiei acizilor biliari in circuitul entero-hepatic)
. Chitosanul in contact cu apa formeaza, la pH acid, o masa gelatinoasa care lubrifiaza, inmoaie, creste volumul si favorizeaza evacuarea bolului fecal, cu mentinerea functiilor gastrointestinale normale.

mentinerea concentratiilor normale de colesterol si de trigliceride in sange*
*Efectul se obtine in conditiile unui consum zilnic de 3g de Chitosan, conform Regulamentului (UE)
432/2012.

Compozitie (Per 2 capsule)

Chitosan
1500
mg

(93% obtinut prin deacetilarea chitinei din carapace de crustacee)

Administrare

Cate 2 capsule de 2 ori/zi, cu 30 de minute inainte de mesele de pranz si de seara, cu 200ml de apa sau conform recomandarii consultantului de specialitate. A se consuma la interval de minimum 4 ore fata de vitamine liposolubile, acizi grasi esentiali si medicamente.
Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietatilor organoleptice. Astfel, pot exista variatii privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fara a influenta eficienta sau siguranta produsului.Fiecare lot de materie prima si de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficientei, biodisponibilitatii si sigurantei corespunzatoare.

Contraindicatii

A nu se utiliza de catre copiii mici, femeile insarcinate, care doresc sa ramana insarcinate sau care alapteaza, persoanele cu alergii la crustacee sau la oricare dintre celelalte componente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.