CARTILAJ-RECHIN-30CPS-VITA-CARE
Articulatii

Cartilaj Rechin 30cps Vita Care

CARTILAJ RECHIN 30CPS VITA CARE
TVA 9%
Beneficii : Rol benefic in combaterea manifestărilor osteoporozei Util si in controlul reumatismului, si in recuperarea după traumatisme articulare sau osoase Poate stimula mecanismele imune si preveni modificările degenerative premature Poate si folosit că adjuvant in tratarea artritelor, artrozelor, reumatismului, osteoartritelor, osteoporozei precum si in afecțiuni oncologice
Ajută la inhibarea capilarizarii anormale a cartilajului articular in cazul artritelor .

vegis.ro

Compoziție : Pulbere din extract de cartilaj de rechin (>95%) 900mg

Excipienți : ulei de soia, ceară de albine actiune : Cartilajul de rechin are un rol esential in mentinerea sănătății sistemului osos, datorită compoziției bogate in calciu si fosfor. Cartilajul de rechin este de asemenea bogat in glucozamina si condroitrin.Are rol benefic in combaterea manifestărilor osteoporozei, produsul fiind util si in controlul reumatismului, si in recuperarea după traumatisme articulare sau osoase. Totodată, acesta poate stimula mecanismele imune si preveni modificările degenerative premature.

Indicații: Cartilajul de rechin este constituit in principal din colagen (40%), aminoacizi (esentiali si neesentiali), minerale si glicozaminoglicani. Colagenul si aminoacizii sunt necesari pentru mentinerea elasticității tisulare, vindecarea leziunilor superficiale ale pielii, vindecarea rupturilor de ligamente sau tendoane precum si pentru cresterea si intinerirea pielii si a țesutului conjunctiv.
Totodată, cartilajul de rechin reprezintă o sursă naturală de minerale (calciu, fosfor, magneziu, potasiu, zinc, fier, crom, mangan si siliciu). Aceste minerale sunt esentiale pentru intreținerea si functionarea normală a celulelor, muschilor, oaselor si articulațiilor. Glicozaminoglicanii, printre altele, reprezintă o componentă esentială din structura cartilajului articular datorită proprietății lor de a absorbi șocurile si contribuie la reinoirea lichidulti sinovial (articular).
Cartilajul de rechin poate si folosit că adjuvant in tratarea artritelor, artrozelor, reumatismului, osteoartritelor, osteoporozei precum si in afecțiuni oncologice. se consideră că există anumite substante in cartilajul de rechin care inhibă neo-formatea vaselor de sange ce hrănesc si susțin cresterea tumorals. Prin acest mecanism este intrerupt fluxul sanguin către tumoră canceroasă ceea ce duce la micșorarea acesteia, protejandu-se astfel țesutul sănătos din jur. este general acceptat faptul că folosirea cartilajului de rechin ajută la controlarea cancerului de san, ovatian, cervical, pancreatic sau de prostată deoarece acestea au nevoie de o rețea de vase de sange pentru a se dezvoltă. Cartilajul de rechin ajută la scăderea inflamației si durerii in articulații. de asemenea, ajută la inhibarea capilarizarii anormale a cartilajului articular in cazul artritelor, efectul fiind acela de scădere a durerii si a distrugerii articulare. Deoarece este bogat in proteine si calciu, cartilajul de rechin poate si folosit că supliment la dietă zilnică pentru intărirea sistemului imun. atentionări speciale : Copiii, persoanele care au suferit un infarct miocardic acut recent sau o intervenție chirurgicală majoră, femeile insărcinate sau care alăptează, sportivii de performatță trebuie să evite folosirea cartilajului de rechin deoarece acesta inhibă neo-formatea vaselor de sange. Recomandăm si consult de specialitate inainte de a va autoadministră orice preparate din plante.
Nu s-au observat alte efecte secundare. Este recomandat a se folosi pe o perioada indelungată. Efectele pozitive pot si observate după minim 3-6 săptămani. Mod de administrare : 1-3 capsule /zi inainte de masă, timp de minim 3 luni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.