Carbune-Activ
Minerale

Carbune Activ 60cps Dvr Pharm

CARBUNE ACTIV 60cps DVR PHARM
TVA 9%

Descriere

Este, la fel ca și cărbunele medicinal obișnuit, obținut prin incălzirea la temperaturi mari, în mediu anaerob, a lemnului, ceea ce duce la dezvoltarea unei rețele de micropori. Diferența este că după această ardere, urmează un proces de activare, în care cărbunele este supus la un tratament cu substanțe care-i desfundă porii, mărindu-i astfel eficiența de 6-10 ori. Rezultă un produs cu o  capacitate mult mai bună de a adsorbi diferite gaze, microorganisme, substanțe toxice din tubul digestiv.

Are rol benefic în:

  •      balonare, sindromul colonului iritabil
  •      diaree, toxiinfecții alimentare, colită, colită ulcerativă
  •      intoxicații cu alcool

Cărbunele activat are avantajul de a putea fi folosit în cantităţi mult mai mici decât cărbunele medicinal obișnuit, având însă efecte mai puternice.
Compoziție: Cărbune vegetal activat (Carbo ligni), pulbere: 300mg;  capsulă de gelatină.
Mod de administrare: Copii 3-6 ani: 1 capsulă/zi;copii 6-12 ani: 1-2 capsule/zi; copii peste 12 ani și adulți: 1-3 capsule/zi.
Acțiuni:

  •      contribuie la menținerea unui  ph normal la nivelul stomacului
  •      contribuie la funcționarea normală a intestinelor și la procesele normale de excreție a toxinelor și a deșeurilor din organism

Prezentare: Flacon cu 60 capsule

Produs notificat de Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare-IBA, Serviciul Național pentru Plante Medicinale și Produse ale Stupului. Notificare nr. AA 8238/20.01.2015.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.