CALCIU-CORAL-COMPLEX-750mg-60cps-BIO-SYNERGIE-ACTIV
Minerale

Calciu Coral Complex 750mg 60cps Bio-synergie Activ

CALCIU CORAL COMPLEX 750mg 60cps BIO-SYNERGIE ACTIV
TVA 9%
Calciu coral reprezinta in complex de minerale cu structura asemanatoare celei a scheletului uman devenind util in restabilirea echilibrului mineral si refacerea pH-ului alcalin al organismului.

Calciul coral este formula ideala pentru suplimentarea necesarului de calciu datorita prezentei acestuia in forma ionica intr-un complex de 73 minerale, asigurand o absorbtie superioara formelor traditionale de calciu. Calciul coralier de cea mai buna calitate se extrage exclusiv din insula japoneza Okinawa. Ceea ce il deosebeste de alte forme de Calciu coralier de pe piata este alcalinitatea lui deosebit de ridicata ceea ce nu numai ca il face foarte bio-disponibil dar si foarte eficient in reglarea pH-ului organismului si restabilirea echilibrului mineral.

Aportul insuficient de calciu si siliciu favorizeaza aparitia osteoporozei, perturba buna functionare a inimii si vaselor sangvine si pune in pericol dezvoltarea corecta a sistemului osteo-articular la copii. Produsul este recomandat pentru prevenirea rahitismului si a decalcifierii oaselor, reducerea riscului de osteoporoza, dezvoltarea armonioasa la copii, favorizeaza cresterea parului si a unghiilor, iar prezenta siliciului determina stralucirea acestora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.