CA MG ZN +VIT.D3 20pl +10pl(cadou) REMEDIA
Fără categorie

Ca Mg Zn +vitamina D3 20pl +10pl (cadou) Remedia

CA MG ZN +VIT.D3 20pl +10pl(cadou) REMEDIA
TVA 9%

Proprietăți

Efect imunostimulator, creşte capacitatea de rezistenţă a organismului la stres.
Reglarea sistemului endocrin, fortifică sistemul imunitar.
Acest supliment alimentar, prin aportul de calciu, magneziu şi zinc, previne tulburările asociate deficienţei acestor minerale, asigură o rezistenţă sporită a organismului în condiţii de stres, suprasolicitare fizică şi mentală. Datorită efectelor imunostimulatoare, creşte capacitatea de rezistenţă a organismului la acţiunea factorilor patogeni.

Ingrediente

Calciu (carbonat de calciu) – 1.000 mg (125% DZR*), Magneziu (citrat de magenziu) – 300 mg (80% DZR*), Zinc (citrat de zinc) – 20 mg (200% DZR*), Vitamina D3 (colecalciferol) – 10 mcg (400UI) / (200% DZR*). *Procent din Doza Zilnică Recomandată (Conform directivei 2008/100/EC)

Mod de administrare

1 plic pe zi, după masă. Conţinutul unui plic se dizolvă în 200 ml apă, se amestecă şi se bea imediat.

Atenționări

Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos. În cazul unor afecţiuni cronice sau al urmării unui tratament medicamentos, sfatul medicului este absolut necesar înaintea administrării acestui produs. A se păstra la temperaturi sub 25°C, în ambalajul original, ferit de umiditate şi lumină. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se utiliza după data de expirare înscrisă pe ambalaj. Suplimentul este contraindicat persoanelor alergice la oricare dintre ingredientele produsului. Suplimentul este contraindicat persoanelor cu hipercalcemie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.