BITTER-CARDIOVASCULAR-200ml-HYPERICUM
Fără categorie

Bitter Cardiovascular 200ml Hypericum

BITTER CARDIOVASCULAR 200ml HYPERICUM
TVA 19%
Actiune: Adjuvant in fortifierea inima, reglarea tulburarilor de ritm cardiac, tahicardie, angina pectorala, hipestensiune, ateroscleroza, hipercolesterolemie, tonifierea peretilor capilari, stimularea circulatiei periferice si a procesului de formate a globulelor rosii. Este benefic in anemii, insomnii, tulburari de menopauza, anxietate, edeme cardiace, tonifierea sisitemului nervos, vitaminizarea si remineralizarea organismului, reglarea metabolismului, migrene, depurarea organismului.

Compozitie

Talpa gastei, Flori frunze fructe de paducel, radacina de valeriana, frunze de anghinare, Saschiu, Flori de arnica, flori de levantica, frunze de roinita, cimbrisor, frunze de salvie, flori de coada soricelului, frunze de maces, fructe de coacaz negru, radacina de ghintura, orz verde, troscot, turita mare, aloe, vinarita, frunze de mesteacan, fructe de ienupar, scoarte de salcie, fructe de afin, sunatoare, branca ursului, radacina de brusture, napraznic, frunze de patlagina, hibiscus. Nu contine conservanti, coloranti sau arome sintetice.

Mod de administrare

Uz intern: cate o lingurita de bitter dizolvat in ceai sau apa, inainte de masa si una dupa masa, in cure de 6 saptamani. Uz extern: frectii, comprese, masaje, tamponari, instalare de vapori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.