BIOMED-6-100ml-BIOMED-CO
Fără categorie

Biomed 6 100ml Biomed Co

BIOMED 6 100ml BIOMED CO
TVA 9%
Biomed 6 – Preparat Natural pentru Ingrasare – 100 ml
Descriere:
 Produsul creste pofta de mancare si asigura o mai buna asimilare a componentelor nutritionale din alimente, realizand totodata o distribuire eficienta a lor in masa musculara – efectul este cresterea in greutate.

Compozitie:
 Miere de albine, polen si propolis 70%
Tincturi de plante medicinale 30% (thymus vulgaris, cichorium inthybus, achillea milefolium) Thymus vulgaris (Cimbru)
Din partea aeriană (herba) înflorită proaspătă de Cimbru.
Ajută la eliminarea paraziţilor intestinali; stimulează digestia. Preparat si sub forma de extract-tinctura, cimbrul este folosit in special la tratamentul afectiunilor gastrointestinale sau a bolilor aparatului respirator. Cichorium inthybus ( Cicoare) Tonic hepatic, tonic digestiv, stomahic, coleretic, colagog, laxativ uşor, diuretic, depurativ, remineralizant, antianemic, slab hipoglicemiant, antiaritmic, hipotensiv.

Contribuie la:- funcţionarea normală a sistemelor:
– hepato-biliar, prin favorizarea producerii şi eliminării de bilă
– digestiv, prin creşterea poftei de mâncare şi îmbunătăţirea digestiei – urinar, prin ameliorarea diurezei şi a capacităţii de detoxifiere a rinichilor Achillea milefolium ( Coada-Soricelului)Este o soluţie hidroalcoolică obţinută prin preparare la rece din părţile aeriene ale plantei Achillea millefolium.Dintre produsele vegetale administrate pe cale orală, soluţiile hidroalcoolice sunt cel mai uşor asimilate de către organism, efectul apărând la scurt timp. Este dezinfectantă, antimicrobiană, tonic digestivă, stomahică, antiinflamatoare, calmantă, antispastică, hemostatică, bactericidă, antipruriginoasă, cicatrizantă, imunomodulatoare.

Mod de administrare

Inainte de administrare se amesteca bine continutul flaconului pentru omogenizare, dupa care o lingurita din acest preparat se dizolva in 100 ml apa si se consuma cu o jumatate de ora inainte de masa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.