beautin-colagen-capsuni-vanilie-si-magneziu-500-ml
Minerale

Beautin Collagen Cu Magneziu Capsuni/vanilie Liquid 500ml My Elements

BEAUTIN COLLAGEN CU MAGNEZIU Str/van Liquid 500ml MY ELEMENTS
TVA 9%
Beautin Colagen Capsuni, Vanilie si Magneziu – 500 MLBEAUTIN COLLAGEN este formula inovatoare de colagen lichid, cu acid hialuronic si vitamine, special creata pentru a spori frumusetea unei femei. Iar noua formula avansata de BEAUTIN COLLAGEN cu magneziu te poate ajuta si in stilul tau de viata activ! Noua formula avansata de BEAUTIN COLLAGEN cu magneziu are toate avantajele BEAUTIN COLLAGEN obisnuit (pielea stralucitoare, parul si unghiile puternice, si suportul articulatiilor), plus o contributie suplimentara la buna functionare a muschilor si a oaselor.

Magneziul poate fi benefic pentru toate femeile si barbatii care duc un stil de viata activ, de lucru si exercitii, deoarece ajuta la reducerea oboselii si a extenuarii si ajuta la prevenirea crampelor musculare. Colagenul din peste reprezinta o sursa naturala pură de colagen, iar studiile au demonstrat faptul că este mai usor absorbit de catre organism.

BEAUTIN COLLAGEN contine colagen hidrolizat PEPTAN din pestele. Vitaminele A, C, ale complexului B, si zincul, combinate cu colagenul si acidul hialuronic,, sunt concentrate intr-un deosebit complex integrat de frumusete, ce asigura atat elemente nutritive primare, gata de folosire, cat si micronutrienti, ce contribuie la stimularea productiei naturale de colagen de catre organism. Sustine sanatatea tesutului conjunctiv si articulatiilor. Are proprietati antioxidante, pentru a minimiza efectele radicalilor liberi.

Beneficii:

este in forma lichida pentru ingerare facila  poate fi administrat in forma existenta sau diluat in jumatate de pahar cu apa  include un capac cu masura pentru utilizare usoara  nu lasa gust de peste si este usor absorbabil  are o aroma de fructe excelentă. Magneziul este un real ajutor pentru persoanele care duc un stil de viata activ. Contribuie la reducerea oboselii si ajuta la prevenirea crampelor musculare.

O doza de 30 ml asigura:

10.000mg Colagen hidrolizat PEPTANTM 50mg Acid hialuronic80mg Vitamina C1,6mg Vitamina Β218mg Vitamina B360μg Biotina800μg Vitamina Α10mg Zinc

Toate ingredientele din BEAUTINTM COLLAGEN actioneaza sinergic si compun o formula integrata specializata, ce contribuie eficient la mentinerea sanatatii si a frumusetii pielii, a parului si a unghiilor.

Mod de administrare:

Toate variantele de Beautin Collagen (simplu sau avansat) pot fi consumate ca atare sau, daca este preferat, diluate intr-un pahar cu apa. Pentru rezultate de efect, se recomanda utilizarea zilnica de 30 ml timp de 12 saptamani. Dozajul este usor de masurat cu capacul flaconului special conceput pentru acest scop.

*Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.