AUR-COLOIDAL-VITAL-PUR-10-PPM-500ml-AGHORAS
Minerale

Aur Coloidal Vital-pur 10 Ppm 500ml Aghoras

AUR COLOIDAL VITAL-PUR 10 PPM 500ml AGHORAS
TVA 19%
Utilizare / administrare
Se va utiliza cate o cantitate de 5-15ml odata, de 1-4 ori pe zi.
Pentru utilizare, se va folosi dopul flaconului sau o lingura de plastic sau metalica.
Se va pastra in ambalajul original, intr-un loc uscat si racoros, ferit de lumina directa a soarelui.
A nu se lasa la indemana copiilor sub 3 ani. Nu se va lasa recipientul deschis intre utilizari.
Indicatii
Un produs extrem de util pentru sistemul nervos.
Tonic, revigorant, imbunatateste memoria si mareste coeficientul de inteligenta. Util, totodata, si pentru articulatiile dumneavoastra.
Artrita poate deveni o amintire. In general, sunt rare persoanele care nu resimt efectele globale ale acestui produs, impactul sau fiind de obicei rapid si foarte puternic, pe numeroase planuri.
Testele efectuate pe persoanele de varste inaintate au aratat ca acestea au prezentat cel mai intens spor de performanta, fiind util atat pentru dinamismul fizic si pentru o mai buna coordonare motorie (incluzand eliminarea durerilor de tip inflamator specifice varstei), cat si pentru tonusul psihic si mental.
Aurul (sub aceasta forma) daruieste tuturor, indiferent de varsta, cate ceva din bogatia pe care o simbolizeaza, nu intamplator fiind asociat cu Soarele in aproape toate traditiile spirituale ale planetei.
Culoarea roz este specifica unor dimensiuni foarte scazute ale particulelor, acesta fiind un semn distinctiv al prezentei aurului, spre deosebire de produsele perfect incolore, care isi justifica aspectul prin dimensiunea redusa a particulelor, desi, in cazul acestora, lipsa perfecta de culoare este explicata in special de culoarea naturala a apei pure.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *