AUR COLOIDAL OLYMPUS 30 PPM 500ml AGHORAS
Minerale

Aur Coloidal Olympus 30 Ppm 500ml Aghoras

AUR COLOIDAL OLYMPUS 30 PPM 500ml AGHORAS
TVA 19%

Ingrediente

Apă distilată, aur 30ppm.

Mod de administrare

Se va utiliza câte o cantitate de 5-15ml odată, de 1-4 ori pe zi. Pentru utilizare, se va folosi dopul flaconului sau o lingură de plastic sau metalică.

Efectele utilizării metalelor coloidale (și a plantelor medicinale) sunt foarte mult sporite dacă acestea sunt ținute timp de 5-15 minute în gură, sublingual. Dacă gustul este neplăcut, se pot combină cu puțînă apă plata.
În medicină homeopatică, precum și în unele sisteme medicale orientale, efectele benefice ale aurului (sub formă metalică și nu de compuși) sunt recunoscute, în multiple direcții, cum ar fi reglarea sistemul circulator, articulațiile (artrită), memoria (funcțiile cerebrale, în general).
Înghițirea acestui produs nu prezintă nici un pericol în cazul ingerării accidentale sau intenționate, doză limita în apă (pe termen lung), fiind stabilită în mod convențional la circa 1mg aur pur/zi/70kg corp, deși în cazul aurului sub formă metalică nu se cunoaște o asemenea restricție cantitativă.
În cazul suspensiilor coloidale nestabilizate (și, uneori, chiar și în cazul celor stabilizate) pot apărea depuneri. Acesta este un proces firesc, care depinde de mai mulți parametri (compoziția sticlei, temperatura, gradul de agitare, etc). Depunerile pot fi sub formă de flocoane, foițe, particule, și nu sunt dăunătoare. Eventual, ele pot fi filtrate printr-un filtru de celuloză (cafea) atunci când conținutul flaconului este la final.

Contraindicații

Folosirea acestui produs este contraindicată în cazul persoanelor alergice la aur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.