APIIMUNOPROTECT-50ml-PHENALEX
Fără categorie

Apiimunoprotect 50ml Phenalex

APIIMUNOPROTECT 50ml PHENALEX
TVA 9%
Apiphen apiimunoprotect contine extract apos din propolis romanesc imbogatit cu extract de Cimbru-de-cultura.Componentele bioactive din extractul apos de propolis si extractul de Cimbru-de-cultura sustin sanatatea organismului prin protejarea sistemului imunitar.Ingrediente:Extract din propolis brut 30%(Propolis esenta),extract hidroalcoolic uscat 1/4 din parti aeriene de Cimbru-de -cultura(Thymus vulgaris)in baza de maltodextrina,miere poliflora.
Nu contine: alcool,zahar ,indulcitori artificiali sau conservanti.Cimbrul Actiunea farmacodinamica prin constituentii fenolici ai uleiului volatil si tanin: antiinfectioasa, antiseptica, antifungica, antibacteriana cu spectru larg, antivirala, paraziticida.
*Apiimunoprotect este recomandat in cure de imunizare. Combinatia intre extractul de propolis si extractul de cimbru are un efect sinergic antioxidant care stimuleaza sistemul imunitar, protejeaza organismul datorita activitatii antibacteriene si antivirale.Contraindicat persoanelor alergice/hipersensibile la produsele apicole.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.