ANTISTRES-60cps-FARES
Stres

Antistres 60cps Fares

ANTISTRES 60cps FARES
TVA 9%
Susţine obţinerea unei stări de bine mentale şi fizice în condiţiile unui stil de viaţă solicitant.

Ingrediente /capsulă

aextract de Grifonia simplicifolia standardizat în min. 10% 5-hidroxitriptofan 91,65 mgarădăcină de ginseng (Ginseng radix) 89,7 mgasunătoare (Hyperici herba) 78 mgapassiflora (Passiflorae herba)amăghiran (Majoranae herba)aulei esenţial de lavandă (Lavandulae aetheroleum) 5,85 mgaulei esenţial de Lemon verbena (Lippiae citriodorae aetheroleum) aulei esenţial de roiniţă (Melissae aetheroleum) aulei esenţial de bergamot (Citri bergami aetheroleum). Grifonia simpliciffolia, un antidepresiv natural, este sursa naturală a aminoacidului 5-HTP (5-hidroxitriptofan), precursor al serotoninei, principalul neurotransmitator implicat în reglarea mecanismului somn-veghe, şi care induce starea de bine şi bună dispoziţie fiind numit «substanţa fericirii».Ginseng-ul este un renumit tonic, revigorant şi fortifiant al organismului. Îmbunătăţeşte adaptarea la stres crescând capacitatea de lucru şi concentrare. Îndepărtează starea de oboseală şi slabiciune, creşte imunitatea, reduce glicemia, colesterolul, lupta cu procesele de îmbătrânire şi degenerara.Sunătoarea, antidepresivă şi antialgică este remediul de elecţie în depresiile uşoare şi medii, pentru tulburările emoţionale şi anxietate. Passiflora, numită şi floarea pasiunii este folosită datorită proprietăţilor sedative şi calmante, pentru stările de anxietate, nervozitate şi pentru insomnie, reducând emotivitatea, fără să producă dependenţă.Lemon verbena, originară din America de Sud, a fost introdus în Europa în secolul XVII. Datorită proprietăţilor sale uşor sedative şi relaxante este eficientă în stările tensionale şi de anxietate, insomnie, stres.Lavanda, cunoscută pentru efectul ei relaxant şi calmant, este utilizată pentru stări de hiperexcitabilitate nervoasă, insomnie, cefalee.Roiniţa are efect sedativ uşor, este tonic nervos, reduce anxietatea şi stresul, îmbunătăţeşte atenţia şi concentrarea.Bergamotul, rudă cu portocalul, are o aromă deosebit de placută şi efect relaxant şi calmant.

Efecte

antidepresiv, anxiolitic aadaptogen (creşte capacitatea organismului de a se adapta la stres şi suprasolicitări)atonic nervosastimulează atenţia şi concentrareaainduce starea de calm şi relaxareaîmbunătăţeşte calitatea somnului.

Recomandări

tulburări generale de stres (agitaţie, nervozitate, nelinişte, anxietate, stări depresive) surmenaj insomnie dureri de cap.

Contraindicaţii

Nu se recomandă copiilor sub 10 ani (efectele asupra copiilor mici sunt insuficient studiate) şi în caz de hipersensibilitate la oricare din ingredientele produsului.

Sarcină şi alăptare

Nu se recomandă femeilor însărcinate datorită unor posibile efecte de stimulare a contracţiilor uterine. Substanţele active trec în laptele matern şi pot modifica gustul laptelui

Efecte secundare şi interacţiuni

La dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare.Acest produs potenţează efectul barbituricelor.

Întrebuinţare

1 capsulă de 3 ori pe zi, la 2 ore după masă, nu mai tarziu de ora 20.Durata curei este de 1-2 luni, sau conform recomandării medicului. Cura se poate repeta dupa o pauză de o lună.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.