AHCC-plus-NAC-&-BETA-GLUCAN-30cps-SECOM
Fără categorie

Ahcc Plus Nac & Beta Glucan 30cps Secom

AHCC Plus NAC & BETA GLUCAN 30cps SECOM
TVA 9%

Avantaje

contine extract patentat de AHCC®, 500mg/capsula
formula imbunatatita cu N-acetil-L-cisteina, 225mg/capsula, si Beta-glucan, 50mg/capsula, pentru sustinerea actiunii AHCC

sub forma de capsule vegetale, ce pot fi administrate si in dietele vegetariene/vegane

AHCC® (Compusi Activi Corelati cu Hexoza)
este un produs obtinut din miceliul mai multor specii de ciuperci basidiomicete folosite in Medicina Traditionala Japoneza. Ciupercile provin din culturi ecologice japoneze si sunt cultivate in extract de tarate de orez. Procesul de fabricatie al AHCC® a fost dezvoltat si patentat de Amino-Up Chemical Company din Sapporo, Japonia. Acest proces complex se desfasoara in conditii de laborator si include cultura amestecului de ciuperci intr-un mediu lichid, modificarea enzimatica obtinuta prin fermentare, apoi purificarea si uscarea prin refrigerare. Oligozaharidele din AHCC® au masa moleculara sub 5000 de daltoni, ceea ce le ofera bioabsorbtie intestinala ridicata in cazul administrarii orale. In plus, AHCC® contine GI-zaharide, un tip de glicozide cu greutatea moleculara sub 1000 de daltoni, usor digerabile si cu activitate de echilibrare a sistemului imunitar.

sustinerea echilibrarii raportului Th1/Th2 in favoarea limfocitelor Th1, fapt ce favorizeaza producerea de compusi specifici ai sistemului imunitar :
» gama interferonul, compus cu caracter imunostimulator, sustine cresterea activitatii celulelor NK cu pana la 300%, a macrofagelor si sustine sinteza oxidului nitric
» TNF-α sustine procesul normal de diviziune celulara
» interleukinele IL-1, IL-2 si IL-12 contribuie la mentinerea factorului TGF-β in limite normale, favorizarea activarii celulelor NK si producerea celulelor LAK (celule activate de limfocite)
, ce actioneaza la nivelul celulelor de la nivel hepatic, gastric, colorectal, pancreatic, pulmonar, oro-faringian, mamar, tiroidian, ovarian, testicular, prostatic, renal, osos
» factorii activatori ai celulelor dendritice echilibreaza raspunsul imunitar primar

favorizarea capacitatii de adaptare a organismului la conditii de stres prelungit, prin :
» sustinerea sistemului imunitar in fata actiunii cortizolului secretat peste limite normale
» mentinerea unui nivel normal de glucoza in sange (nivel ce poate fi influentat de secretia crescuta de adrenalina)
si sustinerea sensibilitatii normale a receptorilor celulari la insulina
» sustinerea echilibrarii actiunii enzimei ornitin decarboxilaza (enzima ce influenteaza procesul normal de diviziune celulara)
biosinteza glutationului, compus cu proprietati antioxidante, cu rol in mentinerea proceselor metabolice, imunitare, cerebrale si de diviziune celulara normala

mentinerea structurii si a functiilor hepatice normale

sustinerea actiunilor benefice ale terapiei alopate asociata diviziunii celulare peste limita normala si ofera suport in fata reactiilor secundare asociate acesteia (ex. greata, caderea parului, oboseala, diminuarea apetitului, modificarea structurii si functiei hepatice normale, modificarea nivelului normal al elementelor sanguine, scadere ponderala)

Compozitie (Per 1 capsula)

AHCC®
500
mg

(Compusi Activi Corelati cu Hexoza)
(amestec patentat din extract de miceliu de diferite ciuperci, ceara de Candelilla, ciclodextrina, celuloza)

NAC
225
mg

(N-Acetil-L-Cisteina)

Beta Glucan
50
mg

(1,3/1,6)
(din peretii celulelor de drojdii)

Componente bioactive
Polizaharide
,
Aminoacizi
,
Minerale
,
Oligozaharide
,
Lipide

Administrare

1 capsula/zi*, preferabil pe stomacul gol sau intre mese sau conform recomandarii consultantului de specialitate.*Conform reglementarilor europene, NAC se administreaza in doza de maximum 200mg/zi, modul de utilizare prezentat fiind adaptat in consecinta.
Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietatilor organoleptice. Astfel, pot exista variatii privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fara a influenta eficienta sau siguranta produsului.Fiecare lot de materie prima si de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficientei, biodisponibilitatii si sigurantei corespunzatoare.

Contraindicatii

A nu se utiliza de catre copiii mici, femeile insarcinate, care doresc sa ramana insarcinate sau care alapteaza, persoanele cu alergii la oricare dintre componente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.